Princesses Intense School Cleanup

Världen i Princesses Intense School Cleanup är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Intense School Cleanup, ett av våra bästa accessoarspel!

Moana och Ariel organiserade den årliga skolbalen, som blev en succé! Alla hade en fantastisk tid och flickorna var glada att se att deras arbete uppskattades. Efter balen är dock skolan en enda röra. Och nu kommer den inte så roliga delen av deras arbete, städningen. Kanske kan du hjälpa dem att komma över det aster? Hjälp först Moana och Ariel att utrusta sig för arbetet. Välj en avslappnad klädsel och fixa deras hår. När de är klara är det dags att börja städa, först skolbussen, sedan klassrummen och sedan basketplanen. Hjälp flickorna att plocka upp soporna, tvätta golven och fönstren och ställa tillbaka allt på sin plats.

Liknande spel:

Gillade du Princesses Intense School Cleanup? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våraccessoarspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.