Princesses Interior Designer Challenge

Världen i Princesses Interior Designer Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Interior Designer Challenge, ett av våra bästa accessoarspel!

Dessa prinsessor tävlar om titeln bästa inredningsarkitekt. Vinnaren kommer att få o att inreda ett helt palats, och priset är högt. Alla tre prinsessorna är så duktiga på inredning, men bara en kan vinna. Du kan hjälpa varje prinsessa att inreda ett rum. Merida måste till exempel inreda ett sovrum. Du kan hjälpa henne att göra rätt val när det gäller att välja säng och resten av möblerna, samt olika andra rumsdekorationer, mattor, lampor och så vidare. Rapunzel måste dekorera ett barnrum och Jasmine ett vardagsrum. Till slut kan du lägga din röst på den bästa designen.

Liknande spel:

Gillade du Princesses Interior Designer Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våraccessoarspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!