Princesses Photography Contest

Världen i Princesses Photography Contest är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Photography Contest, ett av våra bästa klä på spel!

Dessa prinsessor är duktiga fotografer! När de hörde talas om den nya Instagram-fototävlingen anmälde sig båda utan att tveka. Vem blir vinnaren? Det blir inte du som bestämmer, eftersom du ombeds att hjälpa båda prinsessorna att skapa olika flatlays och hålla dig opartisk. Det första flatlay-temat är vänskap, så bläddra bland de saker du gillar för att skapa bilden. Nästa tema är ett flatlay som representerar en semester och det tredje är galet förälskad. Du måste välja bakgrund och olika föremål att exponera och arrangera på den. Gör ditt bästa och låt oss se vem som vinner tävlingen.

Liknande spel:

Gillade du Princesses Photography Contest? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.