Princesses Pregnant Fashion

Världen i Princesses Pregnant Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Pregnant Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Dessa prinsessvänner upplever en fantastisk period i sina liv. De är lyckligt gravida! Ariel, Jasmine och Elsa kan inte uttrycka hur glada de är. Och vilken tur... deras barn kommer också att bli goda vänner precis som dessa lyckliga blivande mammor. De här tre prinsessorna gör sig redo för sin babyshower och de måste ha på sig något vackert. Deras graviditet är ganska långt framskriden nu så det är inte så lätt att hitta en fin klänning att bära, men du kan hjälpa dem att klä upp sig och se fantastiska ut. Låt oss visa världen att en babybuckla ser bra ut i en klänning! Hjälp de här gravida prinsessorna att prova olika klänningar och outfits och välj den som du gillar bäst, och förse den sedan med accessoarer.

Liknande spel:

Gillade du Princesses Pregnant Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.