Princesses Royal Vs Star

Världen i Princesses Royal Vs Star är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Royal Vs Star, ett av våra bästa klä på spel!

Gör dig redo att bevittna en episk stilduell av kungliga proportioner för Princesses Royal Vs Star är här, och det är en sensationell berättelse om mode, vänskap och förvandling som kommer att få dig att sitta klistrad vid dina skärmar som aldrig förr! Det är en stilduell mellan två väldigt olika världar, och du är den ultimata stylisten som bestämmer.

Möt den fantastiska kvartetten - Anna, Elsa, Moana och Belle. De är inga vanliga prinsessor. Det här spelet är uppbyggt i två helt olika världar och är en moderesa av episka proportioner. I den ena världen får du arbeta med outfits inspirerade av deras kungliga rötter, och i den andra är det en bländande förvandling till den moderna världen.

Låt oss dyka in i den kungliga världen, ska vi? För Anna och Elsa handlar det om den iskalla elegans som de är kända för. Välj den perfekta outfiten inspirerad av deras filmer - tänk fantastiska klänningar, kungliga frisyrer, utsökta smycken och accessoarer som får dem att lysa som de sanna kungligheter de är.

Låt oss nu segla till Moanas tropiska paradis. Hennes värld är fylld av solsken och äventyr. Skapa en look som fångar öarnas anda - tänk livfulla tryck, böljande klänningar, strandiga frisyrer och accessoarer som för tankarna till tropikernas skönhet.

Och så har vi Belle, vars värld är en drömsk och magisk plats. Hjälp henne att ta på sig en outfit som skriker sagoprinsessa - tänk förtrollande klänningar, fina frisyrer och smycken som får henne att se ut som om hon precis klivit ut ur en sagobok.

Men det är inte allt! När du har klätt prinsessorna i deras kungliga kläder är det dags för den ultimata twisten. De lämnar sina förtrollade världar bakom sig och kliver in i den moderna världen. Gör dig redo att förvandla dem till modestjärnor som visar upp sig på den moderna catwalken.

Modernt mode handlar om edge, älskling! Tänk slitna jeans, neonfärgade kläder, crop tops, oversized jackor och frisyrer som skriker COOL. Komplettera med moderna smycken som är lika fantastiska som de är funky. Och som pricken över i:et kan du skapa makeup-looker som gör dem redo att rocka den moderna världen. Från djärva läppar till sotade ögon - få dem att se ut som om de var redo för catwalken.

När looken är klar är det dags att fånga dina modemästerverk på bild. Ladda ner de fantastiska outfitsen, visa upp dem för ditt crew och låt världen se din stil. Det är en transformation som kommer att få alla att prata!

Så gör dig redo för Princesses Royal Vs Star, där två världar kolliderar, modet regerar och catwalken är ditt kungarike. Från klassisk elegans till modern coolhet - du är den stylist som dessa prinsessor har väntat på. Är du redo att få dem att stråla?

Liknande spel:

Gillade du Princesses Royal Vs Star? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.