Princesses: Style Up My Jeans

Världen i Princesses: Style Up My Jeans är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses: Style Up My Jeans, ett av våra bästa klä på spel!

Ibland tröttnar vi på våra gamla jeans och det första vi vill göra är att slänga dem och köpa nya. Vad händer om vi berättar för dig att du kan ge dina gamla och tråkiga jeans en ny stil och samtidigt spara pengar? I dagens spel kommer dessa två prinsessor att visa dig hur du skapar ett par trendiga jeans genom att återanvända ett gammalt par. Först måste du välja en modell, sedan kan du ändra färgen, och när du är klar med detta sker den verkliga magin. Du kan dekorera jeansen med broderier, spetsar, kulor, klistermärken och lappar. Du kan också förvandla dem till rippade jeans. När du väl har ditt helt nya par jeans kan du börja leta efter en matchande topp och jacka.

Liknande spel:

Gillade du Princesses: Style Up My Jeans? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.