Princesses: Trash My Wedding Dress

Världen i Princesses: Trash My Wedding Dress är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses: Trash My Wedding Dress, ett av våra bästa bröllop spel!

De flesta tjejer känner sig som en prinsessa när de bär sina drömmars bröllopsklänning! Det är en mycket speciell klänning som du (lyckligtvis) får bära under en dag. Eller är den det? De här flickornas vänner kom på idén att förstöra hennes bröllopsklänning för en fotosession. Det låter väldigt roligt om du är med på det, och du behöver inte känna dig ledsen om du blir lite galen med det. Börja med att välja det perfekta sminket för sessionen och sedan den perfekta "förstörda" klänningen. Var inte rädd för att gå lite utanför bekvämlighetszonen. Sist men inte minst, klä brudtärnorna och sminka dem, och låt sedan det roliga börja!

Liknande spel:

Gillade du Princesses: Trash My Wedding Dress? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.