Princesses Visiting Belle

Världen i Princesses Visiting Belle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Visiting Belle, ett av våra bästa prinsess spel!

Rapunzel och några andra Disneyprinsessor vill ha något som innebär att resa och njuta av det fina vädret. De har bestämt sig för att åka till Italien och besöka den vackra prinsessan Belle. Först måste flickorna dekorera sina Vespas och välja söta kläder, så följ med dem på detta fantastiska äventyr. Välj flickiga färger som rosa eller rött eftersom flickorna älskar dem. Därefter ska du kolla alla blommor och välja ut några till framsidan av vespan och sedan lägga till en korg också, för flickorna ska handla lite. Nu kan du hjälpa den stora Tangled-prinsessan att välja en ny fantastisk outfit. Klänningsutbudet är fantastiskt, och hon kommer också att behöva en glamjacka med söta glitter och en ny handväska för att få plats med alla hennes prylar och smink.

Liknande spel:

Gillade du Princesses Visiting Belle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårprinsess spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!