Princesses Waiting For Santa

Världen i Princesses Waiting For Santa är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Waiting For Santa, ett av våra bästa klä på spel!

Elsa, Moana, Anna, Jasmine och Cinderella kan inte vänta på juldagen. De vill få sina julklappar och de är så förväntansfulla inför denna magiska dag. De här söta flickorna väntar tålmodigt på att jultomten ska komma och lägga presenterna inslagna och vackra under granen. Är du också förväntansfull? Följ då med de söta flickorna och njut av en underbar kväll tillsammans. De fem flickorna måste förbereda kakor och mjölk för tomten, så att han kan njuta av dem som ett fantastiskt sött godis. Hjälp flickorna att dekorera kakorna med söta flingor, glasyr och placera en kopp varm mjölk bredvid kakfatet. Tomten kommer säkert att njuta av dem mycket, eftersom de är gjorda med kärlek. Det är nu dags att göra sig redo för julnatten, så välj bekväma kläder till varje prinsessa, med söta hoodies, bekväma byxor och fina sömntillbehör.

Liknande spel:

Gillade du Princesses Waiting For Santa? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.