Punk Lolita Fashion

Världen i Punk Lolita Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Punk Lolita Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Kolla in det här supercoola klädspelet från Rinmaru! Om du gillar punkvibbar och älskar Lolita-spel kommer du att bli helt hooked på den här! Första saker först, du får välja din hudton, hårfärg och frisyr. Oavsett om du känner för en kort punkfrisyr eller något långt och edgy, har de dig täckt.

Nu kan du dyka in i en garderob full av trendiga Y2K-kläder med emo- och spooky-stilar. Är du mer av en alternativ pop-rock-sångare? Välj då en grym skjorta eller blus och lägg till några kjolar i Lolita-stil, från korta till vida och långa, alla prydda med coola dödskalle- och gotiska mönster!

I nästa avsnitt kan du gå Victorian-inspirerad med mörka klänningar, leggings, strumpbyxor och ett urval av långa industriella stövlar, klackar eller sneakers - även om, låt oss vara verkliga, stövlar helt härskar här.

För att fullända din look kan du ta på dig en röd eller svart slips, några häftiga hattar, punkbälten, halsband med dödskallar eller kors och alla sorters spöklikt bling. Du kan även rocka en emo-skalleväska och mycket mer! Och glöm inte att klicka på de färgade cirklarna för att ändra bakgrundsfärgen.

När du är nöjd med din episka skapelse trycker du på knappen Slutför och visar upp din stil!

Liknande spel:

Gillade du Punk Lolita Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!