Quiz Princess Vs Princess

Världen i Quiz Princess Vs Princess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Quiz Princess Vs Princess, ett av våra bästa klä på spel!

Idag har Moana och Ariel beslutat att delta i en liten tävling där de ska visa upp sina modekunskaper och svara på en frågesport. Detta kommer att bli en underhållande tävling, så spela spelet för att få veta mer om och aktivt delta i den. Ja, det stämmer, ditt jobb blir att hjälpa prinsessorna att ta på sig en fantastisk outfit eftersom de måste se fantastiska ut i frågetävlingen. Deras utseende kommer att bedömas av juryn, så se till att hjälpa dem att få en hisnande look. Quizdelen är också rolig. Den prinsessa som svarar först på en fråga får poäng och den andra blir stänkt med vatten! Din hjälp och ditt ingripande avgör vem som vinner.

Liknande spel:

Gillade du Quiz Princess Vs Princess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.