Rapunzel And Belle's California Summer

Världen i Rapunzel And Belle's California Summer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel And Belle's California Summer, ett av våra bästa klä på spel!

Belle och Rapunzel är på väg till en fantastisk semesterort. De har bestämt sig för att åka till Kalifornien eftersom de aldrig har varit där tidigare. Det låter verkligen spännande. Men för att göra sig redo för sitt livs resa måste de packa några lämpliga kläder för detta soliga resmål. I det här roliga nya spelet får du chansen att hjälpa dem att packa några sommarlika kläder och ge dem glittrande färgglada smink. Du kan förse dem med vackra blommor, örhängen, halsband och vackra solglasögon. Jag är säker på att dessa två flickor kommer att se fantastiska ut när de besöker Kalifornien. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel And Belle's California Summer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.