Rapunzel Loves Disneyland

Världen i Rapunzel Loves Disneyland är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel Loves Disneyland, ett av våra bästa klä på spel!

Prinsessan Rapunzel älskar Disneyland, och hon blev så glad när hennes kusiner Anna och Elsa från Arendelle bjöd in henne till deras Disney-fest! Rapunzel längtar efter att få klä ut sig till ett riktigt Disney-fan, och eftersom hon ska börja planera sin outfit till festen kan hon också inreda sitt rum i Disney-stil! Varför hjälper du henne inte genom att spela det här härliga spelet? Börja med klädseln och välj en fin klänning eller kombinera ett par byxor eller en kjol med en fin skjorta eller ett linne. Lägg till några tillbehör med Disney-tema och en cool frisyr, så är hon redo och uppklädd för festen. Nu ska du inreda hennes rum och se till att det blir färgglatt, flickigt, mysigt och gulligt.

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel Loves Disneyland? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.