Rapunzel Loves Purple Dresses

Världen i Rapunzel Loves Purple Dresses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel Loves Purple Dresses, ett av våra bästa klä på spel!

Den vackra prinsessan Rapunzel har fått en ny favoritfärg. Hon älskar den lila färgen så mycket att hon nyligen började köpa lila klänningar. Den guldhåriga prinsessan har blivit bjuden på en dejt och hon vill se perfekt ut. Hon funderar på att ta på sig en av sina vackra lila klänningar, men hon har så många att det är svårt att välja. Här är det du som ska hjälpa henne att göra sig redo. Hjälp Rapunzel att prova olika klänningar, men inte innan du gett henne en fantastisk makeup. Matcha färgerna till färgen på hennes klänning. Låt henne sedan bestämma vilken klänning hon ska ha på sig genom att hjälpa Rapunzel att prova olika outfits. Sist men inte minst, accessorisera hennes look med en handväska, örhängen, en hårdekoration och ett halsband, och glöm inte att ge henne en tjusig frisyr! Ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel Loves Purple Dresses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.