Rapunzel Mermaid Style

Världen i Rapunzel Mermaid Style är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel Mermaid Style, ett av våra bästa klä på spel!

Den vackra Rapunzel har blivit inbjuden av sin bästa vän, sjöjungfruprinsessan Ariel, till en undervattensfest i Ariels fantastiska undervattensrike. Rapunzel är så glad över att få besöka denna magiska plats. Hon har fått Ariels magiska dryck som gör att Rapunzel kan andas under vattnet. Nu återstår bara att klä ut sig till en sjöjungfru. Men först måste du börja med sminket, som måste vara glittrigt glänsande och vattenfast. Därefter måste du välja en klädsel som är dekorerad med pärlor, snäckor och har en färgglad fenformad botten. Sist men inte minst ska du ändra Rapunzels frisyr och dekorera hennes hår med vackra snäckor och en tiara. Njut av att förvandla Rapunzel till en sjöjungfru!

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel Mermaid Style? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.