Rapunzel Relaxing At The Spa

Världen i Rapunzel Relaxing At The Spa är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel Relaxing At The Spa, ett av våra bästa klä på spel!

Det är äntligen vår och temperaturen är hög! Rapunzel måste lägga undan de varma kläderna och ta fram klänningarna, de korta kjolarna och linnekläderna. Men det kalla vädret har påverkat hennes hud, så först vill prinsessan koppla av på spa och få en skönhetsbehandling för hela kroppen. Varför följer du inte med henne till spaet? Hon behöver en hudbehandling och en ryggmassage. Därefter kan du ge den blonda prinsessan en fin makeup och en ny frisyr. Slutligen kan du hjälpa henne att hitta en vacker outfit att ha på sig på stan eftersom hon ska gå ut med sina vänner.

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel Relaxing At The Spa? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.