Rapunzel School Fashion

Världen i Rapunzel School Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel School Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Rapunzel älskar att gå på college och att ha kul med sina bästa vänner. Hon är en trendig tjej men är också blygsam och snäll. I dag kommer du att få den viktiga uppgiften att hjälpa Rapunzel att prova och välja några förtjusande kläder som hon ska ha på sig på college. Du måste dock vara riktigt försiktig eftersom hon inte gillar extremt tjusiga kläder. Rapunzel har en mer avslappnad stil, så det måste du ta hänsyn till. I Rapunzel School Fashion får du blanda och matcha de sötaste kläderna, accessoarerna och frisyrerna eftersom hon är en sådan diva på sitt college. När du har valt en fin outfit som Rapunzel älskar går du sedan vidare till den spännande sminkdelen där du ska sminka henne med hjälp av de tillgängliga färgerna. Det var det hela, mina damer! Slösa inte bort en minut till och sätt igång och hjälp den vackra skolans Rapunzel att välja en spännande ny look för henne genom att spela Rapunzel School Fashion!

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel School Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.