Rapunzel Summer Makeup

Världen i Rapunzel Summer Makeup är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel Summer Makeup, ett av våra bästa smink spel!

Rapunzel behöver en ny perfekt sommarlook! Vi vet alla hur svårt det är att se fräsch ut en varm sommardag när det är nästan meningslöst att sminka sig eftersom det inte håller i längden. Vad sägs om att hjälpa henne! Om du är villig att försöka ge henne den perfekta sommarsminkningen kan vi ge dig några bra tips! Först och främst måste du använda färgkorrigeringstekniken och använda olika nyanser av hudfoundation för att ge Rapunzel en naturlig look och en perfekt hudton. När det är gjort kan du börja skapa hennes makeup. Försök att använda ljusa färger eftersom hon kommer att bära dagssmink. När du är klar kan du välja en ny frisyr som till exempel några vackra lockar eller flätor. Den vackra prinsessan är nu redo att ta på sig en fin sommarklänning och gå ut.

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel Summer Makeup? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsmink spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.