Rapunzel's Blog Travel Fashion

Världen i Rapunzel's Blog Travel Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel's Blog Travel Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Goldy princess är författare och ägare till en viral modeblogg och nu måste hon göra fler och fler nya inlägg på grund av den stora efterfrågan. Idag vill hon presentera olika reseoutfits och när hon väl skapat dem vill hon ta bilder och skriva om vilka outfitidéer hon kom på för resorna. Men först måste den vackra prinsessan bestämma sig för ett resmål och hon kan inte bestämma sig. Hjälp henne att välja mellan stranden, bergen eller en stadsresa. När du väl har valt den önskade destinationen är det dags att hitta e upp med den perfekta klädseln för den.

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel's Blog Travel Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.