Rapunzel's Doll Outfit

Världen i Rapunzel's Doll Outfit är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel's Doll Outfit, ett av våra bästa klä på spel!

Vi känner alla till den sötaste Rapunzel från Tangled, men hur många av oss känner henne egentligen? Förutom att Rapunzel är en orädd och äventyrlig flicka har hon en svaghet för allt som är flickigt. Hennes senaste förälskelse är i rosa barbiedräkter. Du får uppdraget att hjälpa söta Rapunzel att hitta en riktigt fin Barbie-dockoutfit. I Rapunzel's Doll Outfit ska du klä henne i de sötaste rosa Barbie-looks, matcha dessa kläder med några snygga frisyrer som vi har valt ut åt dig, så kommer hon att se fantastisk ut. När du har valt hennes kläder och frisyr kompletterar du hennes Barbie-look med några glittriga accessoarer. Glöm inte att sminka henne eftersom hon vill ha sina naturligt vackra drag. Ha kul när du spelar vårt Capy.com klädspel som heter Rapunzel's Doll Outfit!

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel's Doll Outfit? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.