Rapunzel's Perfect Vacation

Världen i Rapunzel's Perfect Vacation är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rapunzel's Perfect Vacation, ett av våra bästa klä på spel!

Den vackra prinsessan Rapunzel är på väg till en helt ny destination på sin lista. Den här gången ska hon till Paris. Det kommer att bli en lång flygresa, så hon måste se till att hon ser ut som bäst i varje ögonblick under resan. I vårt fantastiska nya kläd- och sminkspel får du en viktig uppgift att hjälpa henne att göra sig redo för resan. Du börjar ditt viktiga uppdrag med sminkdelen där du måste se till att du väljer de sötaste färgerna till Rapunzel så att de framhäver hennes underbara figur. När den här roliga delen är klar kommer du sedan till den andra roliga delen. Du måste också hjälpa den söta prinsessan Rapunzel att välja en fin outfit. När den snygga utstyrseln är klar kommer hon att vara redo för sin resa. Ha en riktigt fantastisk tid när du spelar spelet!

Liknande spel:

Gillade du Rapunzel's Perfect Vacation? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.