Raven Queen Fashion

Världen i Raven Queen Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Raven Queen Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Raven Queen, den fantastiska flickan från Ever After High, gillar att följa med i trenderna. Hon tycker mycket om mode och delar gärna med sig av sina klädidéer till sina fans och vänner. Starta spelet genom att ge henne smink. Applicera en mörk rökig ögonskugga på ögonlocken och komplettera ögonen med svart mascara. För ansiktet ska du prova ett nytt gyllene rouge och en härlig bronzer. En annan rolig idé är rött läppstift, som passar perfekt till smink med rökiga ögon. Du kan nu välja en fantastisk outfit, som Ever After Hight-tjejen kommer att älska. Se till att du lägger till några accessoarer för säkerhets skull!

Liknande spel:

Gillade du Raven Queen Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.