Rearrange Letters

Världen i Rearrange Letters är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rearrange Letters, ett av våra bästa ordspel!

Lär dig nya ord, testa dina kunskaper och ha kul på Spel.se med Rearrange Letters, ett spel som är perfekt när du letar efter en lugnande upplevelse, där utmaningen inte kommer från hur snabba dina fingrar är, utan mer från hur snabbt din hjärna fungerar och hur stor din kunskap är. Och eftersom alla är olika och har intressen som varierar mycket, är de ämnen som du kan välja i Rearrange Letters också varierande. Du kan välja att lösa en gåta, gissa en film, identifiera en teckning eller bara berätta innebörden av ett slumpmässigt ord. Om du känner dig äventyrlig kan du också välja ett alternativ där alla dessa olika ämnen kan förekomma under en runda.

För att hålla temat med dess avslappnande karaktär kan Rearrange Letters spelas med endast en hand. Detta kan säkerställa att du kan söka med den andra handen i en ordbok efter rätt svar, men den kan också hålla din favoritdryck medan du försöker lösa de utmaningar som spelet erbjuder. I början av varje runda visas en rad slumpmässiga bokstäver på skärmen och, som spelets titel antyder, måste du flytta runt dem och ordna om dem på ett sådant sätt att de svarar på frågan som är placerad längst ner på skärmen, eller att de korrekt identifierar vilken teckning som helst som finns framför dig. Om du väljer alternativet där du måste ta reda på titeln på en film kommer antingen en ikonisk fras från den filmen att vara din ledtråd, eller en kort beskrivning. Och det häftiga med Rearrange Letters är att om du någon gång fastnar eller om du bara tappar tålamodet har du alltid möjlighet att låta spelet avslöja det rätta svaret för dig.

Hitta de rätta orden när du spelar Rearrange Letters på Spel.se och berika ditt ordförråd.

Hur man spelar

För att spela måste du använda vänster musknapp för att välja en bokstav och samtidigt som du håller knappen intryckt flytta bokstaven till önskad plats. Om du spelar från en mobil enhet ska du trycka på skärmen och samtidigt som du håller fingret på skärmen flytta det till den plats där du vill placera bokstaven.

Liknande spel:

Gillade du Rearrange Letters? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.