Rebel Hairstyle Makeover

Världen i Rebel Hairstyle Makeover är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Rebel Hairstyle Makeover, ett av våra bästa smink spel!

Hej damer, dags att damma av dina frisörkunskaper för i det här nya roliga spelet ska du göra en riktig makeover på dessa vackra damer, dina favoritprinsessor. Kanske är du van vid deras feminina och känsliga utseende, men det här spelet har en twist och du får se dem som rebellflickor som gillar en bad girl makeup-look. Börja med att färga deras hår i galna djärva färger och välj sedan rätt smink som passar till hela rebelllooken. Sist men inte minst, låt oss välja några fashionabla outfits till dem. Den här förändringen av utseendet kommer helt klart att bli en chock för deras andra prinsessvänner.

Liknande spel:

Gillade du Rebel Hairstyle Makeover? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsmink spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.