Samurai Rampage

Världen i Samurai Rampage är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Samurai Rampage, ett av våra bästa spring spel!

Bli en samuraj och se hur långt du kan gå i Samurai Rampage. Dina resor kommer inte att vara lätta, eftersom demoner ständigt attackerar dig och du måste döda dem för att kunna fortsätta. En stor krigare känner sin fiende väl, och varje typ av monster från Samurai Rampage måste elimineras på ett unikt sätt. Vissa kräver flera attacker, medan andra bara är sårbara när deras sköldar är nere.

Med stiliserad grafik och musik som skulle passa utmärkt i en actionfilm kommer du när Samurai Rampage väl startar omedelbart att känna att du springer för ditt liv. Och även om din flykt stannar upp kan du försöka igen på Spel.se. Se hur långt du kan gå i Samurai Rampage och ha mycket roligt!

Liknande spel:

Gillade du Samurai Rampage? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.