School Girl Classic vs Rebel

Världen i School Girl Classic vs Rebel är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela School Girl Classic vs Rebel, ett av våra bästa klä på spel!

Ally är jätteförälskad i den nya killen i skolan! Han är så snygg och drömmande och väldigt smart också, han är engelska klubbens bästa elev. Till råga på allt älskar han punkrockmusik och spelar gitarr. Ally är också med i engelska klubben och de har en återträff idag. Hon undrar om han kommer att sitta bredvid henne som sista gången. Hon vill verkligen imponera på honom, så hon måste se helt fantastisk ut idag. Men hur ska hon klä sig? Att bära något klassiskt och chic skulle vara en bra idé, men en rebellisk outfit kan också fungera. Vad tycker du? Skapa båda lookerna för Ally och se vilken som ser bäst ut.

Liknande spel:

Gillade du School Girl Classic vs Rebel? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!