Sisters Summer Trend Alert

Världen i Sisters Summer Trend Alert är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Sisters Summer Trend Alert, ett av våra bästa klä på spel!

De vackra systrarna Frozen vill vara trendiga och moderiktiga i sommar, särskilt eftersom de kommer att delta i så många sociala evenemang, fester, träffar med sina vänner och naturligtvis musikfestivaler. Elsa bestämde sig för att hon måste ta en titt på sin garderob och se till att hon har tillräckligt med fashionabla kläder för den här säsongen. Anna vill göra samma sak, prova sina sommarklänningar, kjolar, toppar och shorts och se hur hon kan kombinera dem för att hitta de snyggaste outfitidéerna. Låt oss hjälpa dem! Du kommer att hitta så många fantastiska kläder i deras garderob, för att inte tala om att du måste skapa en glittrig sommarsmink för båda.

Liknande spel:

Gillade du Sisters Summer Trend Alert? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.