Snow White Back To College

Världen i Snow White Back To College är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Snow White Back To College, ett av våra bästa klä på spel!

Spela det här nya spelet som heter Snow White Back To College för att klä upp prinsessan för college och skapa en festklädsel för henne också! Hon är så glad över att vara tillbaka på college och träffa alla sina vänner efter en lång sommar där hon varit borta från alla. Snövit vill se bra ut på första dagen så hon såg till att förnya sin garderob för det här året eftersom hon verkligen vill vara en trendsättare när det gäller mode. Du måste hjälpa henne att välja en outfit för den första dagen så öppna hennes garderob och hjälp prinsessan att prova olika klänningar, toppar, kjolar och jackor, och när du har skapat hennes outfit måste du också förse den med accessoarer. Och eftersom det ikväll kommer att vara en stor välkomstfest på studenthemmet måste du skapa en fantastisk festoutfit också. Ge henne en trendig frisyr också i det här nya spelet Snow White Back To College!

Liknande spel:

Gillade du Snow White Back To College? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.