Snow White Vs Elsa Brunette Vs Blonde

Världen i Snow White Vs Elsa Brunette Vs Blonde är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Snow White Vs Elsa Brunette Vs Blonde, ett av våra bästa klä på spel!

Isprinsessan och hennes väninna, en brunettprinsessa, studerar på samma universitet och blir mycket populära. Den vackra blonda prinsessan är känd för sina fantastiska smink- och frisörkunskaper, medan den vackra brunettprinsessan är känd för att vara en stor fashionista. Nu när skolbalen kommer vill de vinna mer popularitet för att bli skolans drottning. Dessa tjejer bestämde sig för att ha en popularitetstävling och du kommer att vara den som klär upp dem för skolan. Den här dagen kommer eleverna att lägga sin röst så dessa prinsessor måste se helt hisnande ut.

Liknande spel:

Gillade du Snow White Vs Elsa Brunette Vs Blonde? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.