Sophomore Princesses

Världen i Sophomore Princesses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Sophomore Princesses, ett av våra bästa klä på spel!

Prinsessorna har njutit av sin sommarsemester, men nu börjar skolan snart. De är andraårsstuderande nu, så dessa tjejer måste sätta upp ett modeexempel och du måste hjälpa dem! Elsa vill att du skapar hennes outfit för dagen först, och hon vill bära något blått, en klänning eller en kjol blandat med en chic topp kanske. Välj några bekväma men söta skor och fixa hennes hår också! Ariel älskar tryck på sistone, så välj en söt outfit med tryck från hennes garderob. Även om sommaren är förbi för länge sedan är Jasmine inte redo att säga adjö till sina sommarklänningar än. Se om du kan hjälpa henne att hitta en för college. Se till att prinsessorna kommer att se fantastiska ut på sin första dag som andraårselever!

Liknande spel:

Gillade du Sophomore Princesses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.