Stick Freak

Världen i Stick Freak är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Stick Freak, ett av våra bästa stickman spel!

På Stick Freak är din klubba och din skicklighet det enda som kan hålla dig vid liv. På svindlande höjder måste du försiktigt trycka på skärmen för att styra längden på din pinne, så att du kan skapa en bro som du säkert kan ta dig från en klippa till en annan.

Varje ny klippa innebär en ny utmaning, eftersom avståndet mellan dem alltid varierar, så du måste hela tiden bedöma hur mycket du måste trycka, så att du inte faller ner till en game over-skärm. Eftersom varje klippa är unik måste du alltid göra ditt bästa varje gång, för ett misstag kommer att avsluta din resa. Livet som ninja är hårt, men i Stick Freak tas detta till det yttersta. Som tur är ger höjderna dig en mycket fin utsikt!

Bli en våghals på Spel.se och hitta din balans på Stick Freak!

Liknande spel:

Gillade du Stick Freak? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!