Super Barbie Ballet Show

Världen i Super Barbie Ballet Show är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Barbie Ballet Show, ett av våra bästa klä på spel!

Skulle du vilja se Super Barbie debutera och uppträda i en balettföreställning? Hon kommer att uppträda i den fantastiska baletten Svansjön, och hon kommer att tolka båda svanrollerna, den svarta och den vita svanen. I det här härliga spelet kommer du att vara hennes klädrådgivare och kostymkreatör eftersom Barbie måste se fantastisk ut på scenen. Eftersom hon kommer att spela båda rollerna måste du skapa hennes vita svanoutfit först. Välj den perfekta vita klänningen och använd fjäderdekorationer till hennes hår. För den andra akten måste du skapa Barbies svarta svanoutfit också. Hitta en fantastisk glittrig svart klänning, matchande skor och tillbehör. Du måste också ändra Barbies hårfärg och frisyr. Super Barbie kommer också att behöva en färgglad outfit i slutet av föreställningen. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Super Barbie Ballet Show? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.