Super Barbie Bride

Världen i Super Barbie Bride är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Barbie Bride, ett av våra bästa bröllop spel!

Din favorit supertjej ska gifta sig med sitt livs kärlek. Lokalen är klar, hon har valt blommor och tårta och allt hon behöver göra nu är att välja en fin klänning och sminka sig. Att vara brud är ett extraordinärt ögonblick, och på bröllopsdagen måste varje brud noggrant göra sig redo för denna fantastiska dag. Hjälp henne att se felfri och fantastisk ut genom att spela detta härliga spel! Först måste du ge henne en skönhetsbehandling för ansiktet. Applicera en mask och forma om hennes ögonbryn. Återfukta huden som förberedelse för de fantastiska sminkprodukterna. Glöm inte bort concealern och pudret. Annars kommer hennes bröllopssmink inte att bli komplett. Det viktigaste steget är att välja en fantastisk klänning och glittriga accessoarer. Prova en underbar sjöjungfruklänning med vit färg och lägg till söta och romantiska smycken med pärlor och roliga diamanter. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Super Barbie Bride? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.