Super Barbie Cheerleading

Världen i Super Barbie Cheerleading är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Barbie Cheerleading, ett av våra bästa klä på spel!

Förbered superhjältens fashionista för tävlingen genom att designa hennes outfit. Barbie måste se bra ut i sin cheerleadingtävling, och för detta behöver hon en komplett makeover. Bli hennes kosmetolog och börja spelet med att ge Barbie en ansiktsbehandling. Använd olika ansiktsmasker och rengöringsprodukter för att få hennes hud att se helt perfekt ut. Därefter måste du ge Super Barbie glittrig makeup. Använd vågade färger, som lila och rosa, och glöm inte att lägga till en touch av rouge på hennes kinder och intensiv läppfärg. Slutligen är det dags att planera hennes outfit. Du måste välja den bästa cheerleaderkostymen och accessorisera den. Öppna garderoben och börja utforska alternativen. Sist men inte minst måste du komplettera Super Barbies cheerleaderlook med smycken, en cape, en tiara och de färgglada pom-poms. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Super Barbie Cheerleading? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.