Super Barbie Runway Model

Världen i Super Barbie Runway Model är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Barbie Runway Model, ett av våra bästa klä på spel!

Super Barbie är en mycket modig tjej som bekämpar brottslighet, men på fritiden är hon modell på löpande band! Hon älskar att gå på catwalken och presentera de senaste modetrenderna. Men idag hade hon en särskilt utmanande skurk att besegra, så hon blev lite försenad till sin modevisning. Hjälp henne att göra sig redo mycket snabbt så att hon kan dyka upp på scenen förberedd. Du måste få fram tre utseenden åt henne. Den första är en underbar aftonklänning som du kan komplettera med skor och dyrbara smycken för en elegant look. Nästa är en glamoutfit, där du måste tänka i termer av glitter och glitter. Slutligen går du vidare till en urban chic look där du måste klä henne väldigt modernt och praktiskt, men samtidigt damlikt. För varje look ska du också välja rätt smink. Ha en underbar tid när du spelar detta spännande spel!

Liknande spel:

Gillade du Super Barbie Runway Model? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!