Super Barbie School Prep

Världen i Super Barbie School Prep är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Barbie School Prep, ett av våra bästa teen!

Skapa en fashionabel collegeoutfit till superhjälteflickan och ge henne smink! Skolan är viktig för alla flickor. Det är en plats för att lära sig och ha kul med vänner, och den söta, superhjältinnan Super Barbie vill gå på high school för att lära sig fantastiska nya saker och få vänner i klassen. För henne är det ganska viktigt att se bra ut, så hon behöver din hjälp. Få henne att se söt och moderiktig ut på första skoldagen eftersom Super Barbie vill göra ett gott intryck. För detta måste du hjälpa henne med ansiktsrengöringen, att applicera en skönhets- och rengöringsmask på hennes ansikte och sedan hudfoundation. Därefter måste du skapa söt makeup. Sist men inte minst behöver Super Barbie en fantastisk skoloutfit, och du kan välja en uniform från hennes garderob och accessoarer den. Välj en cool skolväska också och ett par söta trendiga glasögon. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Super Barbie School Prep? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårteen-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!