Super Barbie's Day Off

Världen i Super Barbie's Day Off är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Barbie's Day Off, ett av våra bästa klä på spel!

Super Barbie har bestämt sig för att ta en lat dag och spendera tid runt huset i bekväma kläder. Kan du hjälpa henne att klä sig för den lata dagen? Du måste börja med att titta i garderoben efter bekväma byxor och en skjorta. Välj en bra kombination av en vit och rosa t-shirt och ett par byxor i mjukt tyg. Lägg till ett par tofflor, som är väldigt bekväma runt om i huset. Hon har planerat att titta på tv och sova, se till att hon känner sig perfekt för denna roliga lediga dag. Medan hon tittade på tv såg den superblonda tjejen ett inbrott, och hon måste klä upp sig igen och rädda dagen från brott. Titta i garderoben igen och välj en rosa glamourklänning till flickan och ett par snygga rosa stövlar. Lägg till ett par glamourösa örhängen och hennes berömda signaturmask.

Liknande spel:

Gillade du Super Barbie's Day Off? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.