Super Barbie's Manicure

Världen i Super Barbie's Manicure är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Barbie's Manicure, ett av våra bästa smink spel!

Super Barbie vill skaffa sig en fantastisk ny manikyr till våren, och du måste hjälpa henne att göra det. Du kommer att kunna blanda och matcha alla de underbara nagellacken och bestämma dig för vilket du gillar mest. Det kommer att finnas nagellacksfärger som sträcker sig från enfärgade färger till fantastiska ombres-nyanser, och vi har även förberett några trendiga mönster för dig. Den spruckna nagellackseffekten är verkligen trendig just nu, så varför skulle du inte vilja prova den och se om den passar din stil? Du behöver bara välja den. När du är klar med att färga dina naglar kommer du sedan till den riktiga bling-delen av vårt spännande spel: smyckesvalsfasen. Super Barbie avgudar att bära glänsande smycken, så du ska inte begränsa henne från detta. Du kommer att bli förvånad över den stora variationen av ringar, armband och tatueringar.

Liknande spel:

Gillade du Super Barbie's Manicure? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsmink spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.