The Impossible Quiz

Världen i The Impossible Quiz är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela The Impossible Quiz, ett av våra bästa frågesport spel!

Gör dig redo för ett roligt och oförutsägbart frågespel som du aldrig tidigare har upplevt, och njut av ännu en klassiker på Spel.se. I The Impossible Quiz, ett klassiskt Flash-spel som har förbryllat otaliga spelare, måste du svara på ett antal frågor, men grejen är att du förutom dessa frågor också måste lösa alla möjliga intressanta och försåtliga uppgifter, där ingenting verkar vara som det först verkar. En del av de frågor som ställs kommer också att förbryllar dig till en början, men när du väl har listat ut vad spelet kräver av dig kommer lösningen att verka ganska lätt.

Att tänka utanför boxen är ett krav om du vill lista ut svaren som The Impossible Quiz frågar efter, och du måste vara beredd att läsa mycket noggrant vad spelet frågar efter. Och eftersom oförutsägbarhet är en viktig aspekt i spelet bör du också förvänta dig en del vändningar i samma fråga. I samma fråga kan du till exempel få i uppgift att trycka på en viss punkt på skärmen, och i nästa fråga måste du resa längs skärmen och interagera med en annan punkt, men med ett extra villkor. Detta gör att The Impossible Quiz förblir överraskande och utmanande hela tiden. Det finns aldrig en fråga med ett enkelt svar, och du måste anpassa dig till reglerna i The Impossible Quiz, som i princip ändras med varje fråga. En sak som The Impossible Quiz gör särskilt bra är att få dig att ifrågasätta varje svar du vill välja. Denna oförutsägbarhet är en källa till alla möjliga roliga situationer, och du lär dig att uppskatta The Impossible Quiz.

Spela ett unikt och roligt frågespel på Spel.se och ta reda på vad som händer om du löser The Impossible Quiz.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja rätt svar och för att interagera med spelelementen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från impossible quiz-serien:

  1. The Impossible Quiz 2

Liknande spel:

Gillade du The Impossible Quiz? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfrågesport spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.