The Prom Of The Ponies

Världen i The Prom Of The Ponies är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela The Prom Of The Ponies, ett av våra bästa klä på spel!

Flickor, dessa söta ponnyer gör sig redo för årets bästa händelse. De ska gå på ponnybal och spänningen är påtaglig. Alla de fina ponnyerna, Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Apple Jack och Pinkie Pie, måste förbereda sig för detta evenemang, och de måste se söta och glittriga ut. Kan du hjälpa dem? Förbered var och en av dem så att de ser dyrbara och fantastiska ut. Du kan börja med att tvätta honom med vatten och ett fantastiskt schampo med en underbar doft för den fantastiska Twilight Sparkle. Skölj löddret med vatten och klipp sedan pälsen för att göra den perfekt söt. Se till att du använder saxen på rätt sätt och torka sedan håret med hårtorken. Du kan sedan kamma håret för att reda ut det och se till att det ser supersött och modernt ut för den fantastiska ponnyn. Nästa steg är outfit-skapandet, och en bra idé är att välja fina plagg med livliga färger och söta mönster. Glöm inte bort de gnistrande detaljerna!

Liknande spel:

Gillade du The Prom Of The Ponies? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.