The Smurfs: Skate Rush

Världen i The Smurfs: Skate Rush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela The Smurfs: Skate Rush, ett av våra bästa spring spel!

Följ med smurfarna, ta din skateboard och förbered dig på att undvika alla möjliga hinder när du spelar The Smurfs: Skate Rush på Spel.se. I The Smurfs: Skate Rush måste du vara redo att samla in alla möjliga föremål i den höga hastighet som dina skateboards kan nå, samtidigt som du undviker stockar, stenar och de olika bilarna som finns på vägarna. Och eftersom du sitter på en skateboard och har ökad rörlighet kan du snabbt förflytta dig till höger eller vänster, men du kan också hoppa över grindar, bilar och de andra hindren.

I spåren av andra skateboardspel kan du i The Smurfs: Skate Rush också utföra alla möjliga spektakulära trick, samtidigt som du hoppar på bilar och på rälsen. Och om du vill låsa upp ytterligare skateboards uppmanas du att samla så många jordgubbar du kan, som ibland är placerade på alla möjliga svåråtkomliga platser. Se också till att hålla utkik efter de speciella ikonerna som kan låsa upp andra smurfkaraktärer. Dessa ikoner representerar föremål som kända smurfar skulle ha, som Papa Smurfs röda hatt eller Handys pennor.

Med sin vackra 3D-grafik kommer Smurfarnas värld till liv och du kommer att fördjupa dig i denna fantastiska miljö. Även om detta kan ha den effekten att du förflyttas in i världen, hjälper det dig också att navigera i miljön, och i The Smurfs: Skate Rush räknas varje sekund. Musiken är också rolig och uppåtriktad, vilket matchar den glada natur som du kanske redan förknippar med de vänliga Smurf-figurerna.

Njut av en skateboardtur i Smurfarnas värld när du spelar The Smurfs: Skate Rush på Spel.se.

Hur man spelar

Använd uppåtpilen för att hoppa över ramper eller stockar, höger- och vänsterpilarna för att byta riktning och nedåtpilen för att ducka och glida under träskyltarna, om du spelar från en dator. Om du använder en mobil enhet sveper du över skärmen i den riktning du vill förflytta dig.

Spela andra spel från smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Liknande spel:

Gillade du The Smurfs: Skate Rush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.