Tiana Back To School

Världen i Tiana Back To School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Tiana Back To School, ett av våra bästa klä på spel!

Tiana är glad över att komma tillbaka till campus och träffa sina kära prinsessvänner efter att de varit åtskilda hela sommaren. Tiana vill att du ska hjälpa henne att göra sig redo för det nya året på college och hon har så många saker att göra, så många saker att packa. Hon måste välja utklädnader som hon ska ha på sig, plus en speciell outfit som hon ska ha på sig den första dagen. Så låt oss öppna hennes garderob och börja klä upp henne. Därefter kan du också behöva hjälpa Tiana att dekorera sin anteckningsbok och på första dagen kanske du kan ta en bild på henne och hennes prinsessvänner.

Liknande spel:

Gillade du Tiana Back To School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.