Unblock It

Världen i Unblock It är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Unblock It, ett av våra bästa casual spel!

Unblock It är ett utmanande pusselspel där du måste flytta alla träblock på ett sådant sätt att det blå blocket kan nå utgången. Helst gör du det med så få drag som möjligt. För att göra detta måste du ta hänsyn till blockens varierande längd och deras orientering, men också tänka framåt varje drag, eftersom du kan fastna. Om du gör det kan du alltid starta om nivån på nytt. Eller så kan du använda det ledtrådssystem som Unblock It tillhandahåller för att ge dig lite hjälp när du behöver det.

Med lättförståeliga regler och ingen timer som ger spelet en hel del intensitet är Unblock It ett utmärkt spel för att ge hjärnan ett träningspass, men också för att slappna av. Så kom och lös alla nivåer på Spel.se.

Liknande spel:

Gillade du Unblock It? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcasual spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.