Uninvited Bridesmaids

Världen i Uninvited Bridesmaids är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Uninvited Bridesmaids, ett av våra bästa bröllop spel!

Vad gör du när din bästa vän inte bjuder in dig till sitt bröllop? Det är fallet med dessa fyra prinsessor. De fick just reda på att deras bästa väninna ska gifta sig och de var inte ens inbjudna. Anledningen är mycket enkel: den blivande bruden anser att de är för vackra och för att inte dra till sig gästernas blickar beslutade bruden att inte bjuda in sina brudtärnor.

Så de fyra skönheterna bestämde sig för att välja de mest attraktiva klänningarna och sminket för att bevisa för sin annars bästa väninna att hon hade rätt: de ser verkligen fantastiska ut! Vem vet, kanske kan en gruppbild väcka avundsjuka hos den blivande bruden och få ett leende på läpparna hos de oinbjudna brudtärnorna!

Liknande spel:

Gillade du Uninvited Bridesmaids? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.