Vex 3

Världen i Vex 3 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Vex 3, ett av våra bästa arkadspel!

I Vex 3 måste du ha snabba reflexer eftersom miljön är farlig och bara den som kan ta sig fram kan ta sig igenom nivåerna på ett säkert sätt. Men skicklighet och beslutsamhet är alltid det bästa sättet att ta sig igenom hindren.

Om du misslyckas med att gå vidare ska du inte bli avskräckt, för varje gång du faller lär du dig något nytt som kan hjälpa dig att ta dig igenom och passera hindret. Kom ihåg att du bara misslyckas om du ger upp. Och på Spel.se kan du alltid starta om och försöka igen senare. När du går igenom 10 utmanande nivåer och 9 extra lägen kommer du att upptäcka att du måste hoppa, glida och till och med simma för att gå segrande ur striden.

Testa dina färdigheter och ha kul i Vex 3 på Spel.se!

Spela andra spel från vex-serien:

  1. Vex 7
  2. Vex 6
  3. Vex 5
  4. Vex 4

Liknande spel:

Gillade du Vex 3? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.