Vex 7

Världen i Vex 7 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Vex 7, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Gör dig redo för ännu ett spännande och farligt äventyr i Vex-universumet när du spelar nästa del i denna populära serie på Spel.se. Ge dig ut på en ny resa i Vex 7 och förbered dig på nya utmaningar som måste övervinnas. Men förbered dig också på en massa roligt. Med sitt spel som du känner till och älskar kommer Vex 7 återigen att placera dig i rollen som en djärv stickman-karaktär, och tillsammans ska ni undvika alla sorters faror som strösslar nivåerna: från vassa spikar och alla sorters andra farliga projektiler, måste du väva dig fram till slutet av varje nivå.

Karaktären från Vex 7 är mycket smidig, och det är detta som verkligen håller dig vid liv under hela ditt äventyr. De kan inte bara enkelt dubbelhoppa till plattformar eller bara undvika alla sorters faror, utan de akrobatiska färdigheter som karaktären från Vex 7 har är ett annat verktyg som kommer att föra dig i säkerhet. Utmaningarna du möter i varje nivå kommer att kräva mycket av dina reflexer, men genom träning och beslutsamhet kan du övervinna varje hinder som kastas i din väg. Men det är inte bara dina reflexer som sätts på prov i Vex 7, eftersom du också måste se till att din timing är rätt. När du undviker alla sorters snurrande sågar eller bara måste hoppa på olika plattformar är det viktigt att veta när du ska utföra dessa handlingar om du vill göra framsteg i Vex 7.

Ge dig ut på ännu ett roligt äventyr när du spelar Vex 7 på Spel.se.

Hur man spelar

Använd piltangenterna eller WASD-tangenterna för att förflytta dig runt på nivån. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Spela andra spel från vex-serien:

  1. Vex 6
  2. Vex 5
  3. Vex 4
  4. Vex 3

Liknande spel:

Gillade du Vex 7? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.