Villains Join The Princesses School

Världen i Villains Join The Princesses School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Villains Join The Princesses School, ett av våra bästa klä på spel!

Avundsjukan mellan prinsessor och skurkar har nått sitt slut. De övervann alla sina missförstånd och bestämde sig för att gå i samma skola. Men skurkarna blev inte lite förvånade när de fick reda på att de var tvungna att börja gå i prinsessans skola.

Men med hjälp av prinsessorna och ditt stöd kommer skurkarna att lyckas anpassa sig och anta några outfits värda en cool och glad skola. Både kläderna och sminket måste väljas med omsorg så att den slutliga looken blir avundsvärd. Spela det här superklädesspelet och njut av hela vårt utbud av onlinespel för tjejer!

Liknande spel:

Gillade du Villains Join The Princesses School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.