Yummy Tales 2

Världen i Yummy Tales 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Yummy Tales 2, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Yummy Tales är tillbaka och det är bättre än någonsin! Förbered dig på att bli överväldigad av sötma igen och följ med de underbara djuren från de vackra fälten i Yummy Tales på ett roligt äventyr. Den vackra grafiken som du kanske är van vid från Yummy Tales finns med i denna fortsättning av serien, den glada musiken har gjort comeback och de roliga reglerna är fortfarande desamma.

Yummy Tales 2 är ett mycket avkopplande spel, som du kan spela när du vill varva ner och rensa huvudet. För att komma vidare genom nivåerna är allt du behöver göra att spela med brädkonfigurationen på ett sådant sätt att du matchar tre grönsaker eller frukter av samma typ på en rak linje. Om du gör detta kommer de att rensas från brädet.

Med över 900 nivåer att ta dig igenom får du chansen att behärska reglerna och bli en riktig expert i Yummy Tales 2. Dessutom finns det dagliga uppdrag och utmaningar som du kan spela, vilket ytterligare utökar de pussel som du kan lösa.

Återvänd till världen av Yummy Tales på Spel.se och återupptäck glädjen i detta glada spel!

Liknande spel:

Gillade du Yummy Tales 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.